Рятувальники Вінниччини отримали п’ять сучасних автомобілів та спецобладнання

Вінницькі рятувальники отримали нову спецтехніку для пожежно-рятувальних підрозділів області. Сьогодні, 20 січня, Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Вінницькій області отримало п’ять сучасних автомобілів та спеціальне пожежно-рятувального обладнання.
Секретар міської ради Павло Яблонський вручив рятувальникам сертифікат на спеціальне обладнання. А саме: пожежні рукави, карабіни, пояси, захисні костюми, каски, зимові черевики та куртки. Обладнання закупили за кошти міського бюджету.
«Хочу подякувати вам від мешканців усього нашого за вашу віддану та професійну працю. Безпека у Вінниці має бути на найвищому рівні. Ми завжди підтримуємо вашу службу і міський голова Сергій Моргунов ініціював програму, завдяки якій протягом п’яти років майже на 10 млн грн було закуплено обладнання для вашої служби. Сьогодні ми передаємо вам спорядження на півмільйона гривень. І ми впевнені, що це спорядження захистить в першу чергу вас і дасть змогу якісно та професійно працювати», – сказав секретар міської ради Павло Яблонський.
Начальник Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Вінницькій області Руслан Шевчук зазначив, що за останні роки матеріально-технічний стан підрозділів значно покращився. А це дає змогу ефективно працювати особовому складу.
Зокрема, сьогодні, вінницькі рятувальники отримали від Державної служби НС автомобіль спеціального призначення служби безпеки дорожнього руху призначений для супроводження транспортних засобів ДСНС, який буде використовуватись у місті Вінниці.
Також автопарк обласної служби поповнили дві спеціальні аварійно-рятувальні машини легкого типу (САРМ-Л) на базовому шасі FORD RANGER та дві пожежні автоцистерни на базі шасі «МАЗ», що мають здатність вивозити до місця призначення по 8 тонн води (одна з них призначена для міста Вінниці).
Нагадаємо, минулого року 2-ій державній пожежно-рятувальній частині міста передали сучасний аварійно-рятувальний автомобіль PEUGEOT BOXER. На його придбання з бюджету Вінницької міської територіальної громади було виділено майже 3,4 млн грн, повідомляють в міськраді Вінниці.
На изображении может находиться: на улице
Нет описания фото.
На изображении может находиться: один или несколько человек и на улице
На изображении может находиться: один или несколько человек, люди стоят и на улице
На изображении может находиться: 1 человек, стоит, шляпа и на улице
Попередня публікаціяУ Вінниці в одному з гаражів знайшли піпільне виробництво алкоголю
Наступна публікаціяНа Вінниччині затримали чоловіка при спробі дати хабар слідчому