Поліцейські затримали чоловіка, який за непритягнення його до кримінальної відповідальності намагався дати хабар слідчому.
У Козятині поліція затримала місцевого жителя, який за уникнення кримінальної відповідальності та закриття провадження за вчинену дорожньо-транспортну пригоду намагався дати неправомірну вигоду слідчому в розмірі 30 000 гривень. Про пропозицію йому хабара слідчий повідомив керівництво ГУНП та Вінницьке управління Департаменту внутрішньої безпеки.
У результаті проведених оперативних та слідчих заходів спробу передачі частини коштів у розмірі 7 тисячі гривень 41-річним правопорушником задокументували поліцейські слідчого підрозділу поліції та працівники Вінницького управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України.
20 січня чоловіка затримано в процесуальному порядку.
Тепер правопорушнику доведеться нести кримінальну відповідальність і за вчинену автопригоду, і за надання неправомірної вигоди службовій особі.
Відповідно до ч. 3 ст. 369 КК України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) прокуратурою розпочато кримінальне провадження, яке розслідується слідчим підрозділом поліції. За таке правопорушення чоловікові загрожує до 8 років позбавлення волі, повідомляють в поліції Вінниччини.
На изображении может находиться: один или несколько человек, люди сидят и в помещении, текст «двб»
Нет описания фото.
Попередня публікаціяРятувальники Вінниччини отримали п’ять сучасних автомобілів та спецобладнання
Наступна публікація“Партія Вінничан” розкритикувала рішення влади по комунальним тарифам