Поліція встановила зловмисниць, підозрюваних у вчиненні крадіжок самокатів.
Працівники Відділу поліції № 1 Вінницького районного управління поліції розшукали 37-річну жінку та її неповнолітню дочку, які 7 січня з під’їздів житлових будинків у м. Вінниці викрали дитячі самокати. Слідчими розпочато розслідування.
До поліції звернулись мешканці обласного центру з заявами про те, що невідомі особи вчинили крадіжки самокатів з під’їздів багатоквартирних будинків у тяжилівському мікрорайоні.
Поліцейські провели оперативні та розшукові заходи, переглянули відео з камер спостережень та розмістили в засобах масової інформації та соцмережах повідомлення про розшук підозрюваних осіб. Жінку та дівчину, розшукуваних поліцією, впізнали їх односельці.
Виявилось, що до злочинів причетна 37 – річна жителька Липовецького району та її 16-річна донька.
Під час огляду місця проживання підозрюваних поліцейські вилучили 5 викрадених дитячих самокатів.
Слідством розпочаті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 185 КК України (крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб). Санкція статті передбачає до 5 років позбавлення волі.
Крім цього, в діях матері вбачаються ознаки злочину, передбаченого ст.304 ККУ (втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність). За такий злочин жінці загрожує до 7 років ув’язнення, повідомляють в поліції Вінниччини.
На изображении может находиться: люди занимаются спортом и небо
Попередня публікаціяНа Вінниччині 121 новий хворий на COVID-19, повторно 17
Наступна публікаціяЯкі онлайн послуги можна отримати у Прозорих офісах Вінниці і як це зробити