Поліцейські затримали 28-річного зловмисника, який 5 січня у Вінниці, перебуваючи в гостях у знайомої, вбив її. Аби приховати сліди злочину, правопорушник помив підлогу у квартирі, де сталось вбивство, а тіло загиблої виніс у під’їзд та залишив на сходинковій площадці.

Близько 22:00 год. до поліції надійшло повідомлення від вінничанки, яка повідомила, що, повертаючись додому, на сходинковій площадці між 4 та 5 поверхами з ознаками насильницької смерті вона виявила мертвою жінку.
На місце події виїхали патрульні поліцейські, слідчо-оперативна група, криміналісти, оперативники та слідчі обласного главку і Вінницького районного управління поліції. Загиблою виявилась 42-річна жителька Вінницького району, яка у цьому будинку винаймала квартиру.

Як розповів начальник Вінницького районного управління поліції Віталій Курчик, підозрюваного у вбивстві жінки працівники патрульної поліцейські затримали на місці злочину, під час того як він у її квартирі мив підлогу, намагаючись приховати сліди злочину.

За попередньою інформацією слідства, під час розпиття спиртних напоїв між жінкою та її гостем виник конфлікт, під час якого чоловік побив потерпілу та задушив. Щоб приховати сліди злочину, та уникнути покарання, зловмисник виніс тіло жінки з квартири. Причину своєї поведінки затриманий пояснити не може.

Зловмисник затриманий у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Йому загрожує до 15 років позбавлення волі. Наразі вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання запобіжного заходу – тримання під вартою, повідомляють в поліції Вінниччини.

Попередня публікаціяНа Вінниччині ювенальні поліцейські проводять рейди щоб запобігти продажу алкоголю неповнолітнім
Наступна публікація«Фольклорні посиденьки», мистецький марафон «Подільська коляда» та багато інших онлайн розваг чекають на вінничан від 7 січня