Служба безпеки України викрила на хабарі високопосадовцем Вінницької обласної державної адміністрації у сфері дозвільної діяльності.
За попередніми даними слідства, керівник одного з управлінь Вінницької ОДА отримував гроші за видачу та погодження дозвільної документації. Оперативники спецслужби, зокрема, задокументували факт вимагання коштів з підприємця за оформлення дозволу на викиди в атмосферу забруднюючих речовин.
Правоохоронці затримали посадовця згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України у службовому кабінеті після отримання 2 тисяч доларів від бізнесмена.
Наразі тривають невідкладні слідчі дії за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення чиновнику про підозру та обрання міри запобіжного заходу.
Викриття протиправної діяльності проводилось за сприяння керівництва Вінницької ОДА спільно зі слідчими Територіального управління ДБР, розташованого у м. Хмельницький, під процесуальним керівництвом Вінницької обласної прокуратури, повідомляє СБУ Вінниччини.
На изображении может находиться: один или несколько человек, телефон и в помещении
На изображении может находиться: один или несколько человек
На изображении может находиться: один или несколько человек и в помещении
На изображении может находиться: один или несколько человек
На изображении может находиться: 4 человека
Попередня публікаціяДе і коли у Вінниці на свята можна буде отримати медичну допомогу
Наступна публікаціяНа Вінниччині роздали 380 «Пакунків пацієнта»