На календарі вже 21 грудня, до Нового року залишилося 10 днів. Отже у КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» закликаємо всіх споживачів підтримати традицію, що побутує в народі –  переступити поріг Нового року без боргів.

Наразі борг споживачів перед КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» становить майже  145 млн. грн.  А рівень розрахунку станом на сьогодні складає лише 51,6 %.

“Споживачі зобов’язані сплачувати за комунальні послуги не пізніше 20 числа щомісяця відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України №630, це стосується і розрахунку за послуги перед теплопостачальним підприємством. Тому закликаємо  всіх перевірити свої рахунки і якщо існують несплачені нарахування, обов’язково розрахуйтеся вже зараз”, – закликають теплопостачальники.

Якщо борг великий, підприємство йде назустріч і пропонує реструктурувати борг, сплативши його частинами. Головна умова при реструктуризації – одразу сплатити 50% від усієї суми, решту – частинами протягом визначеного періоду. Для укладання договору з реструктуризації  необхідно звернутися в службу збуту КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» за адресою вул. 600-річчя, 13.

Нагадуємо, що  під час карантину КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго»  здійснює  прийом споживачів лише по попередньому запису за номерами (0432)55-16-51 або 46-03-45, повідомляють на підприємстві.

Попередня публікаціяДо Нового року та Різдва у Вінниці прикрасили різні локації та крамниці. Фоторепортаж
Наступна публікаціяВінницький міський голова привітав майже сто кращих спортсменів міста