У обласному главку поліції відзначили пенсіонерів МВС та ліквідаторів аварії на ЧАЕС.
18 грудня напередодні Дня вшанування пенсіонерів та ветеранів Міністерства внутрішніх справ та Нацполіції України в обласному главку поліції відбулась зустріч заступника начальника ГУНП Вінниччини Олега Кашперука з представниками відомчих ветеранських організацій та тих, хто виконував свій професійний обов’язок під час ліквідації аварії на Чорнобильській атомній електростанції.
“На жаль, не всім судилось пройти нелегкий шлях служби та стати пенсіонером чи ветераном. Сьогодні ми схиляємо голови перед мужністю тих, хто, жертвуючи власним життям, став на захист громадян у боротьбі зі злочинністю та наслідками аварії на Чорнобильський атомній електростанції”, – сказав Олег Кашперук.
Загиблих присутні вшанували хвилиною мовчання.
Пенсіонерам полковник поліції Олег Кашперук побажав міцного здоров’я, родинного затишку, наснаги та довгих, активних років життя.
За активну життєву позицію та особистий внесок у діяльність ветеранських організацій з нагоди свята заступник начальника ГУНП вручив 11 пенсіонерам почесні відзнаки Асоціації ветеранів МВС України, грамоти Вінницької обласної державної адміністрації та обласної Ради, подяки Головного управління Національної поліції у Вінницькій області.
Сьогодні Вінницька обласна ветеранська організація ГО «Асоціація ветеранів МВС України», яку очолює Михайло Каракой, нараховує понад 7300 пенсіонерів та ветеранів, з них 502 взяли участь у ліквідації аварії на ЧАЕС.
Зображення може містити: 8 людей, люди стоять та люди на сцені
Попередня публікаціяУ Вінниці підписали ще один договір про створення прийомної родини
Наступна публікаціяПонад 13 кілометрів річки Південний Буг планують очистити за шість років у Вінниці