Станом на 17 грудня ситуація з поширенням коронавирусной хвороби COVID-19 не дозволяє послаблювати карантин у всіх областях України та в Києві. Найгірша ситуація з готовністю до ослаблення обмежень – в Києві, а також в Черкаській і в Запорізькій областях, а найнижчі показники захворюваності у Вінницькій області, слідом за нею йдуть Кіровоградська та Закарпатська області. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Міністерства охорони здоров’я.

За даними Міністерства охорони здоров’я, до ослаблення карантину не готові: Вінницька, Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Житомирська, Закарпатська, Запорізька, Івано-Франківська, Київська, Кіровоградська, Луганська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Рівненська, Полтавська, Сумська, Тернопільська, Харківська, Херсонська, Хмельницька, Черкаська, Чернівецька, Чернігівська області та місто Київ.

Серед них найбільший показник захворюваності на 100 тис. Населення: в Києві – 718,2 (+), в Черкаській області – 714,3 (-) і в Запорізькій області – 659,4 (-).

Найнижчий показник захворюваності: у Вінницькій області – 151,4 (-), в Кіровоградській області – 195,4 (-) і в Закарпатській області – 223,9 (-).

Додамо, в Україні на ранок 17 грудня зафіксовано вже 931 тис. Випадків COVID-19, за добу – 12 047.

 

Попередня публікаціяЧервоний Хрест Вінниччини влаштував свято для дітей у притулку для жінок, які постраждали від сімейного насильства
Наступна публікаціяВінничани стали фіналістами Міжнародного вокального конкурсу