Вінницькі рятувальники поділились історією порятунку життя. Минулого тижня, 10 грудня, Андрій Мельничук та Юрій Лимар, які працюють рятувальниками в ДПРЧ-30 місті Ладижин поверталися додому у вільний від несення служби час, як раптом помітили вантажівку, яка через ускладнення погодних умов (ожеледь) з’їхала з дороги в кювет.
Не гаючи ні хвилини, рятувальники кинулися до автомобіля, в якому перебував водій, який не міг самостійно вибратися з транспортного засобу.
Хлопці вибили лобове скло, оглянули водія та автомобіль. Переконавшись, що немає витоку палива, бійці ДСНС відключили акумуляторну батарею, згодом деблокували постраждалого та поклали його в кабіну автомобіля, оскільки на вулиці в той час моросив дощ.
За допомогою нашатирного спирту привели чоловіка до свідомості. Відразу викликали “швидку” та ввели постраждалому водієві знеболюючий засіб. Швидка приїхала за лічені хвилини. Андрій та Юрій за допомогою нош доправили водія до автомобіля екстреної медичної допомоги.
Саме завдяки двом фахівцям Служби порятунку вдалося врятувати життя людині, повідомляє ДСНС Вінниччини.
Зображення може містити: 2 людини, люди стоять
Попередня публікаціяУ Вінниці відзначили преміями та подяками 30 ліквідаторів ЧАЕС
Наступна публікаціяУ Вінниці уклали угоду про співробітництво з національним комітетом Міжнародної торгової палати (ICC Ukraine)