Ювенальні поліцейські провели профілактичний рейд з попередження продажу дітям алкоголю та тютюну.
7 грудня поліцейські ювенальної превенції Вінницького відділу поліції провели в обласному центрі превентивний захід щодо попередження продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім жителям обласного центру.
За словами начальника відділу ювенальної превенції Вінницького відділу поліції Володимира Борищука, рейд в торгових закладах Вінниці провели працівниками поліції спільно з дитячими омбудсменами, працівниками Вінницького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді і Вінницького міського відділу з питань пробації.
Під час проведення профілактичного рейду, працівники поліції нагадали продавцям та власникам закладів про недопустимість продажу дітям алкогольних та тютюнових виробів.
Разом з тим за порушення законодавчих норм у цій сфері з початку 2020 року вінницькі ювенальні поліцейські склали 38 адміністративних протоколів відповідно до ч. 2 ст. 156 КУпАП ( Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами) та направили матеріали на розгляд до адміністративної комісії при Вінницькій міській раді, повідомляє поліція Вінницької області.
Попередня публікаціяВ укрупнених районних радах Вінниччини обрали керівників
Наступна публікаціяМер Вінниці та Посол України в Ізраїлі знайшли чим зацікавити інвесторів