Поліція затримала хулігана, який у кафе спричинив тілесні ушкодження вінничанину.
У Вінниці працівники поліції затримали 39-річного місцевого жителя, який в одному з розважальних закладів міста раптовий конфлікт з незнайомцем вирішував за допомогою каміння. Поліцією розпочато розслідування.
До Лівобережного відділення поліції з Вінницької міської лікарні ШМД надійшло повідомлення про те, що до них з травмою голови доставлений 48-річний вінничанин. Ушкодження потерпілий отримав 4 грудня близько 21 години в місцевому кафе.
Як розповів т.в.о. начальника Лівобережного відділення поліції Олександр Яворський, слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, встановила, що між двома відвідувачами закладу раптово виник конфлікт, і один з них використав каміння. Зловмисник наніс декілька ударів потерпілому, а також пошкодив майно закладу.
Поліцейські затримали правопорушника на місці вчинення злочину. Ним виявився вінничанин, неодноразово раніше судимий за майнові злочини.
Чоловік затриманий у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч.4 ст. 296 КК України (хуліганство). За таке правопорушення передбачено до 7 років ув’язнення. Наразі вирішується питання про оголошення йому про підозру.
Попередня публікаціяУ Вінницю після трьох місяців на Сході України повернулись бійці батальйону «Вінниця»
Наступна публікаціяУ Вінниці газопостачальна компанія змінила форму рахунку і пропонує заплатити заздалегідь