Гайсинські поліцейські розслідують обставини автопригоди, у якій травмувались троє дорослих та дитина.
5 грудня у Гайсинському районі на заокругленій ділянці дороги перекинувся позашляховик Honda CR-V. У результаті аварії травмувалися четверо пасажирів іномарки, серед яких 2-річна дитина.
Близько 21.30 години 25-річний водій автомобіля Honda CR-V, житель Іллінецького району, рухаючись з Гайсина в напрямку Вінниці, на заокругленій ділянці дороги не впорався з керуванням транспортного засобу, з’їхав у кювет, де його автівка кілька разів перекинулась.
У результаті аварії четверо пасажирів іномарки, серед яких 2-річна дитина, з травмами різного ступеню важкості госпіталізовані до реанімаційного відділення лікарні.
За кермом водій знаходився в стані алкогольного сп’яніння. Під час освідування рівень алкоголю у його організмі склав 1,12 проміле, що у п’ять з половиною разів перевищує допустиму норму.
Автомобіль поміщений на арештмайданчик.
Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами, повідомляє поліція Вінниччини.
Попередня публікаціяУ Вінниці майже 28 тисяч домогосподарств отримають субсидію
Наступна публікаціяГоловний санітарний лікар Вінниці розповів, про динаміку поширення COVID – 19