У Вінниці поліція затримала групу розповсюджувачів наркотиків. 3 грудня у Вінниці оперативники затримали двох молодиків, які підозрюється у торгівлі наркотиками за допомогою мережі Інтернет шляхом «закладок» на території обласного центру.
Близько 16 години під час відпрацювання території обслуговування оперативники Вишенського відділення поліції помітили двох молодиків, які підозріло себе поводили.
Як розповів т.в.о. начальника Вишенського відділення поліції Владлен Рачкован, під час поверхневого огляду у кишені одного з правопорушників поліцейські виявили поліетиленовий пакет з психотропною сіллю PVP вагою 40 грамів, мобільний телефон та сім-карти до нього.
Зловмисниками виявились 22 – річний житель Погребищенського та 19 – річний мешканець Теплицького районів.
Встановлено, що наркотичні речовини вони продавали з допомогою мобільного додатку Telegram. Спочатку вони робили закладки по місту, а потім своїм «клієнтам» скидали інформацію про їх розташування.
Також поліцейські виявили ще 2 закладки з наркотичною речовиною, які затримані встигли зробити.
Наразі зловмисники затримані в процесуальному порядку та перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.
Слідством відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).
За такий злочин передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10 років з конфіскацією майна, повідомляє поліція Вінниччини.
Попередня публікаціяУ Вінниці міськрада виділила кошти на закупівлю комп’ютерної техніки для шкіл
Наступна публікаціяНа Вінниччині розслідують справу “рейдерства” держпідприємства ТОВ «Іллінецький цукровий завод»