Бійці КОРДу познайомили дітей з особливостями своєї роботи. Третього грудня урок патріотизму школярам ЗОШ №5 провели бійці Корпусу оперативно-раптової дії. Четверокласникам спецпризначенці розповіли про роботу поліції, показали екіпірування та зброю, яку використовують під час спецоперацій по затриманню злочинців.
Поліцейські підготували школярам цікаві та пізнавальні розповіді про роботу поліції та спецпідрозділу КОРД, бійці якого залучаються для затримання особливо небезпечних, озброєних злочинців та злочинних угрупувань.
Поліцейські познайомили дітей зі спецзасобами та озброєнням, яке використовують в повсякденній роботі та під час виконання спеціальних завдань, продемонстрували роботу квадрокоптера та розказали про особливості тренувань спецпризначенців.
Діти поставили безліч питань, що стосувались озброєння та екіпірування поліцейських. КОРДівці не лише відповіли на них, а й дозволили школярам приміряти спецзасоби, що дозволило їм на мить відчути себе справжніми поліцейськими, повідомляє поліція Вінниччини.
Попередня публікаціяКерівниця управління пенсійного фонду Вінниччини розповіла про підвищення пенсій у грудні
Наступна публікаціяУ Вінниці поліція спільно з СБУ “накрили” незаконних криптовалютників