Поліцейські затримали підозрюваного у пограбуванні вінничанина. Вчора, 1 грудня оперативники Вінницького відділу поліції затримали зловмисника, причетного до пограбування 39 – річного жителя обласного центру. Застосувавши фізичну силу, нападник відібрав у потерпілого гаманець та банківську картку.
До поліції надійшло повідомлення про пограбування від жителя міста Вінниці. Потерпілий розповів, що в нічний час на Пирогова його побив невідомий чоловік. Нападник відібрав у нього гаманець з грошима та банківську картку.
Як розповів начальник Вінницького відділу поліції Віталій Курчик, проведеними розшуковими заходами працівники поліції встановили та затримали підозрюваного.
Ним виявився 49 – річний житель м. Вінниці.
Як з’ясувалось, зловмисник вже потрапляв в поле зору поліції і наразі перебуває під слідством за вчинення аналогічних злочинів на території обласного центру.
Правопорушник затриманий у процесуальному порядку та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.
Слідством відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж). За таке правопорушення зловмиснику загрожує покарання – до 6 років ув’язнення, повідомляє поліція Вінниччини.
Зображення може містити: одна або кілька осіб
Попередня публікаціяУ Вінниці від коронавірусу помер екс-ректор Вінницького державного педагогічного університету Олександр Шестопалюк
Наступна публікаціяВінничани можуть зібрати картину пазл і дізнатись про видатних художників