У Вінниці містяни взяли участь в регіональній зустрічі партнерів Програми фінансової та соціальної грамотності Aflatoun International.

Під час зустрічі спікери презентували досвід Вінницької міської ради у питанні підтримки соціального підприємництва та популяризації соціального підприємництва серед школярів міста.

Максим Мартьянов розповів, що ключовими завданнями Програми розвитку соціального підприємництва у Вінницькій міській ОТГ на 2020-2022 роки є інституційна підтримка соціального підприємництва і соціальних інновацій, популяризація культури соціального підприємництва, розвиток бізнес-навичок і підтримка розвитку соціального бізнесу у громаді.

А директорка департаменту освіти міської ради Оксана Яценко повідомила, що у 2019 році між департаментом освіти ВМР та Фундацією Aflatoun International було підписано Меморандум про взаєморозуміння та поширення соціальної та фінансової освіти серед дітей та молоді Вінниці. Основою цієї співпраці є реалізація Програми Афлатун в закладах дошкільної і шкільної освіти (на сьогоднішній день це 30 закладів освіти).

Попередня публікаціяУ Вінниці зможуть випускати спеціальні морозильні камери для зберігання вакцин від COVID-19
Наступна публікаціяПоліція розслідує зіткнення «ВАЗу» та «Кіа» біля села Кирнасівка