Покращити інклюзивне середовище, таку мету партнерства з громадською організацією Справа Кольпінга в Україні, задекларували сьогодні, 23 листопада, у міськраді.
Немає опису.
“Сьогодні підписали меморандум про співпрацю у нашому місті. А це означає, що у Вінниці реалізують кілька проектів для молоді з особливими освітніми потребами та для вінничан «срібного віку».
Ми підтримали ініціативу створення центру для людей з інвалідністю після 18 років. Тут вони зможуть здобувати не тільки побутові, а й професійні навички, щоб реалізувати себе у житті. Цей будинок так званого «підтриманого проживання» – перший на Вінниччині, і на думку наших партнерів, є альтернативою інтернатних закладів”, – каже міський голова Сергій Моргунов.
Також, у перспективі є й інші напрямки діяльності «Справи Кольпінга», зазначає міській очільник. Це навчання для людей 55+ у рамках «університетів третього віку», семінари для новообраних голів громад, а також тренінги для батьків дітей з інвалідністю.
Немає опису.
Довідково:
Справа Кольпінга як громадський рух зародився у Німеччині, і сьогодні має свої послідовників у понад 60 країнах. З минулого року осередок працює у Вінниці – і вже допомагає громаді. Міській очільник висловив вдячність, за передане обладнання для лікарень, потрібне в умовах епідемії COVID.
Немає опису.
Немає опису.
Немає опису.
Немає опису.
Немає опису.
Немає опису.
Немає опису.
Немає опису.
Немає опису.
Немає опису.
Попередня публікаціяКиянин займався збутом наркотиків шляхом «закладок»
Наступна публікаціяУ Вінниці безкоштовно тестують на ВІЛ та гепатити В і С