На Вінниччині поліцейські вилучили півтора кілограма сухих елітних сортів конопель у жителя Томашпільського району.

9 листопада працівники томашпільської поліції у будинку 51-річного жителя одного з сіл району вилучили майже півтора кілограма сушених нарковмісних рослин конопель та їх насіння. Поліцейськими встановлено, що елітні сорти конопель правопорушник культивував, сушив та зберігав за місцем проживання.

Як розповів начальник Томашпільського відділення поліції Євген Крамар, до поліцейських надійшла оперативна інформація, що житель села Вила за місцем проживання вирощує та зберігає наркотичні рослини. Отримана інформація підтвердилась під час проведення санкціонованого обшуку у помешканні підозрюваного. Вилучене направлено на експертизу.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). За таке правопорушення чоловіку, який раніше не притягувався до кримінальної відповідальності, загрожує до 3 років позбавлення волі.

Попередня публікаціяУ Вінниці виявлено порушення земельного законодавства
Наступна публікаціяУ Вінниці оновлюють школу №13 поблизу військового містечка. Фото