Поки учасники місцевих виборів очікують на остаточні результати виборів, в провладній партії шукають винних у програші.

В основних радах Вінниччини – обласній та Вінницькій міській, від 73% підтримки Володимира Зеленського на президентських виборах 2019 року залишилось всього 7-8%

Відповідальними за вибори в нашій області була народна депутатка, голова партії у Вінницькій області Ірина Борзова. Допомагати їй повинна була колега по парламенту, уродженка Немирова Аліна Загоруйко та вінницькі нардепи Максим Пашковський і Анатолій Драбовський. Останніх небезпідставно вважають людьми бінесмена Володимира Продивуса.

Одразу після виборів Ірина Борзова висловилась про повну бездіяльність вінницьких колег на місцевих виборах та їх депутатської діяльності на округах та запевнила вінничан, що їй не по дорозі з Пашковським та Драбовським.

Чоловіки відреагували. Звинуватили керівницю партії в поганій роботі виборчого штабу та нагадали про сімейний бізнес в Криму та у Вінниці.

На тлі політичної і конституційної кризи в країні та чуток про позачергові парламентські вибори, експерти пророкують розпад партії “Слуга народу” на декілька дрібніших проєктів, а більшість “зелених” народних обранців, які переважно випадково потрапили в парламент, вже підшукують собі нові партії.

Ситуація в провладній партії у Вінниці такі тенденції підтверджує.

Головне фото – сайт Вінниця.інфо

Попередня публікаціяЗавтра у Вінниці через ремонт водопостачання на ближньому Замості буде відсутнє водопостачання
Наступна публікаціяУ Вінниці запрошують прийняти участь містян у обговоренні про збереження історичних маєтків в області