У Вінниці повідомили про топ боржників Вінницяміськтеплоенерго. Про це повідомляє Вінницяміськтеплоенерго на своїй сторінці у фейсбуці.

Станом на 22 жовтня  борг населення перед теплопостачальним підприємством сягає – 103 млн. грн.

Загалом є ТОП-боржників, які на своїх  особових рахунках накопичили борг за послуги з централізованого опалення  та гарячого водопостачання розміром понад 200 тисяч гривень:

  • Найбільший  борг серед усіх споживачів –   296 тис. грн. накопичили мешканці однієї квартири будинку по вул. М. Шимка;
  • На 28 тисяч менше  – 268 тис. грн на особовому рахунку в  мешканців однієї із квартир по вул. Пирогова;
  • 256 тис. грн та 267 тис. грн за послуги з централізованого опалення  та гарячого водопостачання боргують мешканці квартир в двох сусідніх багатоповерхівках по вул. Шмідта.
  • Також по вул. М. Шимка є квартира, де борг сягає 242 тис. грн.
  • Завершують рейтинг  найбільших неплатників мешканці квартири по вул. Жуковського з боргом 223 тис. грн. та квартири по вул. О. Антонова  –  201 тис. грн.

КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» постійно проводить роботу з боржниками, зокрема, чимало заходів вжито до вищезазначених споживачів. Підприємство завжди йде назустріч навіть злісним неплатникам, пропонуючи можливість реструктурувати борг і сплатити його частинами.  Якщо вичерпано всі важелі впливу, коли споживач має можливість погасити борг добровільно, за справу береться юридично-договірна служба, вирішуючи справи в судовому порядку.

Попередня публікаціяУ Вінниці на вулиці Пирогова автомобіль збив жінку на пішохідному переході. Відео
Наступна публікаціяУ Вінниці Центр допомоги ветеранам АТО/ООС має стати повноцінним комунікаційним майданчиком