У Вінниці на Немирівському шосе маршрутка насмерть збила пішохода. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції.

22 жовтня у Вінниці сталась дорожньо-транспортна пригода за участі маршрутного таксі та пішохода. У результаті автопригоди 59 – річний вінничанин від отриманих травм помер на місці події. Аварія сталась близько 13.30 години по вулиці Немирівське шосе. На місці події слідчо-оперативна група поліції проводить першочергові слідчі дії.

За попередньою інформацією слідства, 43 – річний житель обласного центру, керуючи маршрутним таксі “Богдан”, допустив наїзд на пішохода. Чоловік переходив проїзну частину дороги в невстановленому місці, внаслідок чого потрапив під колеса транспортного засобу. Від отриманих травм потерпілий помер на місці події.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачене покарання до 8 років позбавлення волі.

Попередня публікаціяУ Вінниці в міській раді встановили спеціальну камеру, яка фіксує температуру у відвідувачів
Наступна публікаціяУ Вінниці просять зобов’язати водіїв транспорту відчиняти усі двері через неефективність у боротьбі з COVID