У Вінниці затримали на хабарі керівника служби автомобільних доріг у Вінницькій області. Про це повідомляє очільник ОДА Сергій Борзов на своїй сторінці у фейсбуці.

Я казав не ходити до мене з пропозиціями схем, «відкатів» і «порєшать». Перестаньте красти людські гроші і оббирати державу! Сьогодні відбулася спецоперація . З корупцією у Вінниці та в області потрібно закінчувати .

Керівник служби автомобільних доріг у Вінницькій області Алексєєв І.М. запропонував надати мені, як голові Вінницької ОДА неправомірну вигоду у розмірі 4,2 млн.грн за вирішення питання про погашення заборгованості та виділення коштів з державного бюджету України, за раніше поставлене медичне обладнання на комунальний медичний заклад області КЗ «База спеціального медичного постачання», перед комерційними структурами (ТОВ «Ілантанмед» та ПП «Донмед»), у розмірі 42 млн.грн.

Так 24.09.2020 я звернувся до правоохоронних органів із заявою щодо пропозиції надання мені, як голові Вінницької ОДА неправомірної вигоди, від керівника Служби автомобільних доріг у Вінницькій області Алексєєва Ігоря Миколайовича.

На підставі даної заяви, цього ж дня НАБУ було зареєстровано кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч.3 ст.369 КК України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі».

08.10.2020 Спецпідрозділом УСБУ у Вінницькій області спільно з ГУ БКОЗ СБУ та детективами НАБУ, під час проведення слідчих дій, затримано «на гарячому» керівника Служби автомобільних доріг у Вінницькій області Алексєєва І.М. під час надання останнім частини неправомірної вигоди в розмірі 200 тис.грн за вчинення ним дій в зазначених комерційних структур.

На даний час тривають слідчі дії, за результатами яких Алексєєву І.М. буде оголошена підозра про вчинення кримінального правопорушення за вказаною статтею кримінального кодексу України.

Попередня публікаціяУ Козятині поліцейські затримали підозрюваного у вчиненні замаху на вбивство
Наступна публікаціяЗасновник “Партії Вінничан” розповів, як йому пропонували координувати президентські вибори Зеленського