На Вінниччині у Козятині поліцейські затримали підозрюваного у вчиненні замаху на вбивство. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції.

Злочин стався 7 жовтня у районному центрі. Під час суперечки, яка переросла у бійку, 50-річний затриманий побив потерпілого та стріляв по ньому з травматичної зброї. Зловмисника, який втік з місця події, поліцейські затримали відразу після вчинення злочину в магазині його знайомих.

За словами начальника Козятинського відділення поліції Романа Андрущака, про вчинення особливо тяжкого злочину правоохоронцям повідомив 41-річний потерпілий. На місці події поліцейські встановили обставини злочину і особу зловмисника. За попередньою інформацією, 50-річний житель м. Козятин прийшов на роботу до потерпілого з’ясовувати стосунки. Між чоловіками виник конфлікт, який переріс у бійку. Намагаючись захиститись, потерпілий з травматичного пістолета, на який в нього є дозвіл, здійснив кілька пострілів у бік нападника. Згодом правопорушник відібрав зброю у потерпілого, здійснив по ньому також декілька пострілів і втік з місця злочину.

Зброю, яку зловмисник встиг заховати до свого затримання, вилучили слідчі. Затриманий в процесуальному порядку чоловік, перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Слідством козятинської поліції оголошення йому про підозру у вчиненні замаху на вбивство – ч.3 ст.15 ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 15 років ув’язнення .

Попередня публікаціяНа Вінниччині оперативники затримали зловмисників, які пограбували продавця магазину
Наступна публікаціяУ Вінниці затримали на хабарі керівника служби автомобільних доріг у Вінницькій області