У Вінниці на колишньому Хімпромі рецидивіст задушив 64-річну жінку. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції.

5 жовтня працівники кримінальної поліції ГУНП у Вінницькій області спільно з поліцейськими Київського відділення поліції затримали підозрюваного у вбивстві 64 – річної жінки. Чоловік, який 14 років провів за ґратами за умисне вбивство, затриманий в процесуальному порядку та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

29 вересня до поліції надійшло повідомлення про виявлення на території колишнього заводу у м. Вінниці, біля стихійного сміттєзвалища, тіла невідомої літньої жінки без ознак життя.

Як розповів заступник начальника ГУНП у Вінницькій області Олександр Остроглядов, слідчо-оперативна група поліції виявила на тілі вінничанки ознаки насильницької смерті. За висновком судово-медичного експерта, вона померла внаслідок механічної асфіксії. Працівники поліції встановили особу померлої – нею виявилась 64 – річна жителька м. Вінниці.

На підставі зібраних речових доказів на місці злочин, проведення слідчих та розшукових дій поліцейські встановили особу причетну до вчинення особливо тяжкого злочину. 46-річному зловмиснику, неодноразово судимому, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вбивство, оголосило про підозру.

Чоловік затриманий в процесуальному порядку та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Слідчим управлінням розслідується кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Такий злочин карається ув’язненням терміном до 15 років.

Попередня публікаціяПолітичні експерти назвали фаворитів на виборах у Вінницькій області
Наступна публікаціяУ Вінниці з початку року заасфальтували шість вулиць