У Вінниці поліцейські розшукали зниклу 16-річну дівчину. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції.

22 вересня працівники ювенальної поліції за кілька годин розшукали неповнолітню. Дівчина навчається у вінницькому ліцеї, а на вихідні дні приїжджає в село до бабусі у Вінницький район. Цими вихідними підліток не приїхала до бабусі, а зв’язок з нею був втрачений.

До поліції звернулась мешканка одного з сіл Вінницького району з заявою про зникнення своєї онуки. За словами заявниці, дівчина навчається у обласному центрі, а на вихідні дні приїжджає додому у село. Цього разу онучка додому не приїхала.

Як розповіла начальник відділу ювенальної превенції Головного управління Нацполіції Вінниччини Людмила Кузнєцова, поліцейськими були задіяні усі можливі оперативно-розшукові заходи, направлені на розшук дівчинки. Поліцейські встановили коло її спілкування, опитали учнів навчального закладу, вчителів та з’ясували, що вихідні дні дівчина провела у Вінниці разом з друзями.

За словами неповнолітньої, вона не хотіла їхати в село. Вхідні вирішила провести з друзями у обласному центрі.

На вулиці Київській неповнолітні виявили розшукувану, коли вона разом з подружкою прогулювалась містом. З неповнолітньою працівники поліції провели профілактичну бесіду та повернули у навчальний заклад.

Попередня публікаціяУ Вінниці пропонують організувати «Шкільні» рейси громадського транспорту на час карантину. Петиція
Наступна публікаціяУ Вінниці на площі Гагаріна створили нову розмітку для майбутнього регулювання руху світлофором