У Вінниці вдруге долучаються до Днів європейської спадщини. Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Цьогоріч унікальні екскурсії та інтерактивні виставки відбудуться в тематиці спадщини і освіти. Участь у заходах за попередньою реєстрацією. Дні європейської спадщини – загальноєвропейська ініціатива Ради Європи, яка передбачає доступ до закритих об’єктів, організацію інтерактивних виставок, презентацію нових екскурсій та унікальних подій з метою привернення уваги до матеріальної та нематеріальної спадщини. 25-27 вересня Вінниця вдруге долучиться до Днів європейської спадщини, підтримавши національну тему «Спадщина та освіта: уроки, які варто повторити».

Заходи з нагоди Днів європейської спадщини відбудуться за ініціативи департаменту маркетингу міста та туризму Вінницької міської ради за підтримки Міністерства культури України, КП «Центр історії Вінниці», Державного архіву Вінницької області, обласних краєзнавчого та художнього музеїв.

Цьогоріч у вінничан та гостей міста буде можливість відкрити для себе комплекс Мури як освітньо-просвітницький центр, дізнатися секрети садиби Львовича, спробувати на собі методи середньовічного навчання, навчитися живопису та зануритися в історію освіти Вінниці.

Всі екскурсії відбудуться за попередньою реєстрацією, яка триватиме до 12:00 24 вересня. На кожну активність потрібно реєструватися окремо. Одна реєстрація дозволяє забронювати одне місце на екскурсії, інших бажаючих потрібно реєструвати окремо.

Кількість місць в екскурсійних групах обмежена. З огляду на епідеміологічну ситуацію організатори просять усіх екскурсантів та екскурсанток мати з собою засоби індивідуального захисту.

Місце старту екскурсії та інші деталі будуть повідомлені електронною поштою після реєстрації.

Попередня публікаціяЗахисту потребують не тільки пацієнти, а й вінницькі лікарі
Наступна публікаціяУ Вінниці завод «Барлінек» зберіг колектив в умовах епідемії та планує створити нові робочі місця. Фото