Вчора, 15 вересня, 2020 року Фонд державного майна України оголосив про проведення першого аукціону об’єктів спиртової галузі – Немирівського МПД (об’єкт ДП «Укрспирт»), який відбудеться 15 жовтня 2020 року, повідомляє Фонд держмайна України.

Немирівське МПД виставлено на приватизаційний аукціон першим з переліку об’єктів ДП «Укрспирт», відповідно, цей актив стане першим приватним спиртовим заводом в Україні.

Детальну інформацію про цей об’єкт можна отримати за посиланням.

Таким чином, розпочали програму з приватизації підприємств спиртової галузі, її метою є виконання розробленого за ухваленого за ініціативи Президента України Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів та пального», що демонополізує галузь виробництва спирту та має створити новий ринок з рівними правилами для всіх учасників.

Варто зазначити, що відповідно до чинного законодавства, єдиною можливістю стати учасником ринку виробництва спирту в Україні до 1 липня 2021 року – є придбання об’єкту спиртової галузі.

Попередня публікаціяУ Вінниці на Брацлавській пограбували 21-річного вінничанина: розшукують двох злочинців. Фото
Наступна публікаціяПрацедавці Вінниччини сплатили майже 4,8 мільярдів гривень єдиного внеску