До команди «ПАРТІЇ ВІННИЧАН» приєднався Олексій Грищук, відомий підприємець засновник торгової мережі «ШИК і БЛИСК», що налічує більше 140 крамниць по всій країні.

За інформацією яку оприлюднили у партії, відомий підприємець очолить «Економічну Раду» вінницької партії.

Засновник “ПАРТІЇ ВІННИЧАН” Микола Філонов прокоментував приєднання Олексія Грищука до команди:

«З першого дня нашої діяльності ми чітко задекларували наші позиції, ми працюємо не на вибори, а на результат для наших громад і для всієї області.
Підтримка і розвиток підприємництва, малого і середнього бізнеса – це економічний фундамент Вінниччини. І саме економіка, виробництво, а не політичні баталії у фейсбуках, газетах і телевізійних ток-шоу, – це головний драйвер якісних змін у всіх сферах нашої області. Наша команда продовжує формуватись на основі успішного професійного досвіду діяльності вінничан.
Приєднання до команди «ПАРТІЇ ВІННИЧАН» Олексія Грищука – це в першу чергу сигнал для чесного, прозорого, соціально відповідального підприємництва про те, що саме ми – «ПАРТІЯ ВІННИЧАН» формує дієздатну команду вже сьогодні.
Команду ефективних, сучасних і професійних менеджерів та управлінців, які використовуючи свій досвід в бізнесі, вдихнуть нове життя у бюрократично-номенклатурну систему місцевого самоврядування Вінницької області”, – повідомили у Вінницькій партії.

У “вінничан” вважають таке політичне посилення позитивним сигналом для всього місцевого “білого” бізнесу.

“Це сигнал для всіх самодостатніх людей про те, що прийшов час попрацювати на Вінницю і вінничан. Це сигнал для тих, хто відбувся і реалізувався у своїх галузях і тепер готовий, на громадських засадах, присвятити свій час суспільній діяльності.
І головне, наша команда, це не лише успішні і професійні люди, в першу чергу, це люди, яких в принципі не цікавить все те, за чим рвуться у владу більшість політиків – всі ці бюджети, тендери та теплі посади”.
Також, Микола Філонов повідомив чим займатиметься в команді «ПАРТІЇ ВІННИЧАН» підприємець Олексій Грищук.

“Він очолить Економічну Раду «ПАРТІЇ ВІННИЧАН». Займатиметься впровадженням в життя ідей розвитку економіки і підприємництва, спілкуватиметься із представниками бізнес-спільноти. А також, залучатиме кошти у фонд для виборчої кампанії «ПАРТІЇ ВІННИЧАН».У нашій команді Олексій Грищук очолить Економічну Раду «ПАРТІЇ ВІННИЧАН», яка буде опікуватись імплементацією наших програмних засад на рівні всієї області та буде втілювати ідеї по розвитку економіки і підприємництва; буде налогоджувати ефективну комунікацію із представниками місцевої бізнес-спільноти.
А також в обов’язки Економічної Ради буде входити прозоре залучення коштів у фонд для виборчої кампанії нашої партії”, – повідомили у партії.
Попередня публікаціяУ Вінниці підготували проект рішення міськради аби забезпечити збереження та розвиток Замкової гори
Наступна публікаціяПодатківці Вінниччини повідомили карантинний графік роботи служби