У вінницькій партії прокоментували чутки про перенесення місцевих виборів.

В інформаційному просторі знову з’явились повідомлення про наміри Офісу Президента перенести місцеві вибори на весну 2021 року, під приводом погіршення епідеміологічної ситуації з коронавірусом, – йдеться на офіційній сторінці вінницької партії в соціальній мережі.
Знову сутність державного будівництва намагаються підмінити «технологіями». Але мова не про критику і некомпетентність центральної влади, яка не може впоратися з управлінською проблематикою, і навіть не про вибори”.
В “Партії вінничан” також зазначили, що вибори їм не цікаві.

“Нам, «Партії Вінничан», виборчі перегони заради змагання за владу, депутатські, або чиновницькі крісла НЕ ЦІКАВІ! – наголосили “вінничани”.

“Нас цікавить спроможність вінницьких громад, створення нормальних і комфортних умов життя мешканців області. А працювати у цьому напрямку можна без чергових виборів і політичних змагань. Що ми і будемо робити, незалежно від результатів будь-яких виборів”.
Наголошуємо, ми прийшли раз і назавжди! Тому дата голосування для нас на останньому місці в переліку пріоритетів. 

Висловились у вінницькій партії і щодо наслідків політики маніпуляцій влади із народним волевиявленням.

“Щодо відтягування владою власної поразки на місцевих виборах, то жодні хитрі маніпуляції, «польоти з парасолькою» та інші захоплюючі відео – не допоможуть.
Допоможе лише щоденна, професійна і кропітка праця. Ми до цього готові, а чи готові до цього київські політики” – покаже наступних декілька місяців.
Попередня публікаціяНа Вінниччині знешкодили 82-міліметрову мінометну міну
Наступна публікаціяУ Вінниці мер перевірив школу №25 в умовах епідемії COVID-19. Фото