У Вінниці створили ролик про інвестиційну привабливість міста

У Вінниці опублікували відео про інвестиційні переваги міста. Адже, за останні 5 років у Вінниці створено 9000 нових робочих місць. Це, в тому числі, результат відкриття трьох нових заводів – «Грін Кул», «Електричні системи», KNESS PV та збільшення потужностей на 7 підприємствах. Місто приваблює як великі компанії, так і створює умови для малого та середнього бізнесу.

За словами міського голови, конкурентні переваги місто потрібно використати для зміцнення економіки, яка і є основою добробуту громади. Тому триває будівництво індустріальних парків, щоб на ці майданчики зайшли нові інвестори.

“Уже дві компанії, – вітчизняна «Укро-Експертпостач» та з португальським капіталом «ТІСІЕС УКРАЇНСЬКІ ІНВЕСТИЦІЇ», – планують розмістити свої підприємства у межах Вінницького індустріального парку. Також готуємо базу для майбутнього інноваційно-технологічного парку «Кристал». Надаємо антикризову підтримку підприємцям. Один з наймасштабніших інвестпроектів, над яким працюємо зараз, – це будівництво заводу з виробництва спортивного спорядження австрійської компанії HEAD на території індустріального парку «Вінтер Спорт»”, – каже міській голова Сергій Моргунов.

Попередня публікаціяУ Вінниці до Дня міста розгорнеться «City Club» у Сабарові, а у Пирогово – «Creative City»
Наступна публікаціяУ Вінниці пройдуть Стусівські читання організатори запрошують вінничан долучитись