Вінницькій міській суд відправив на 7 років за грати наркоторговця. Адже, раніше судимий 31 – річний підсудний, у травні 2018 року намагався перекинути декілька фольгових згортків з наркотичними засобами засудженим через паркан виправної колонії.
Під час розслідування кримінального провадження слідством встановлено, що 23 травня поліцейські Управління протидії наркозлочинності ГУНП у Вінницькій області спільно з оперативним відділом виправної колонії № 86 на вулиці Привокзальна затримали чоловіка, у сумці якого виявили кілька згортків з наркотиками та прив’язану до них цеглину. Як пояснив правопорушник, наркотичні речовини він мав намір перекинути засудженим через паркан.
В ході досудового розслідування було зібрано достатньо доказів, на підставі яких Вінницький районний суд визнав підсудного винним у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) , ч. 2 с. 307 ККУ України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та призначив покарання у вигляді 7 років позбавлення волі, повідомляє поліція Вінницької області.

Попередня публікаціяСуд повернув у власність держави 100 гектарів землі на Вінниччині
Наступна публікаціяМонети 25 копійок і паперові банкноти 1 та 2 гривні не прийматимуть у крамницях Вінниці уже з 1 жовтня