Патрулюючи (об’їзну) автодорогу М-12 (Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка) інспектори помітили автомобіль Opel Ascona, який порушував ПДР, їдучи по всій дорозі. Подія трапилась в четвер, 27 серпня, близько 10:30.

Водій, побачивши позаду себе службовий Toyota Prius, зупинився на узбіччі дороги та намагався втекти. Зі словами: “Забирайте собі авто, а я пішов” чоловік почав рухатись у напрямку лісу, однак патрульні стали йому на заваді і затримали порушника.

Водій Opel Ascona мав явні ознаки алкогольного сп’яніння, тому інспектори запропонували йому пройти перевірку на алкотестері.

В результаті стрілки “Драгера” показали вгору, а це означає, що рівень алкоголю в організмі чоловіка перевищував 5 проміле. Крім того, охоронці порядку з’ясували, що водій уже позбавлений судом права керування.

На 45-річного водія Opel Ascona патрульні склали ряд адмінматеріалів, а саме: за ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння), за ч. 1 ст. 126 (Відсутність полісу обов’язкового страхування транспортного засобу) та за ч. 4 ст. 126 (за те, що сів за кермо, будучи позбавленим права керування) КУпАП.

Після складання усіх адміністративних матеріалів водій випив алкоголь ще й на очах у патрульних. Його автомобіль забрав тверезий водій.

Це другий такий випадок у нашій практиці. За 4,5 роки ми двічі зупиняли водіїв з ознаками сп’яніння з результатом алкотестеру понад 5 проміле, повідомляє патрульна поліція Вінницької області.

Світлина від Патрульна поліція Вінницької області.

Світлина від Патрульна поліція Вінницької області.

Світлина від Патрульна поліція Вінницької області.

Попередня публікаціяНа Вінниччині судитимуть молодика якого підозрюють у вбивстві громадянина Білорусі
Наступна публікаціяУ Вінниці хворіють на COVID-475 людей