У Вінниці мер зустрівся з вінницькими випускниками, які отримали 200 балів за результатами ЗНО. Про це повідомляє мер міста Сергій Моргунов на своїй сторінці у фейсбуці.

Медицина, ІТ, кібернетика, математика і навіть астрономія. У таких напрямках хочуть продовжити навчання наші вінницькі випускники, які набрали максимальну кількість балів за результатами ЗНО-2020. Сьогодні познайомився з хлопцями і дівчатами. Враження від спілкування дуже приємні: молоді люди знають, чого хочуть від життя, і уміють наполегливо працювати. Дуже радий був почути, що своє професійне майбутнє випускники пов’язують з Україною.

Цього року 200-бальників у Вінниці семеро, але я упевнений, що з кожним роком рівень підготовки зростатиме. Володимир Шрамко, Ілля Кузнецов, Олександр Дзюняк, Богдан Архипчук, Юлія Дацько, Дар’я Троценко, Павло Півень – Вінниця гордиться вашими досягненнями! Бажаю тільки примножувати успіх і надалі!

Мер вручив їм премії – кожному по 20 тисяч гривень та книги О. Федоришена «Вінниця. Історія іншого часу».
«У цьому році 174 вінницьких випускників нагороджені золотими медалями  та 45 – срібними. А сім молодих людей отримали по 200 балів на ЗНО. На мою думку – це результат клопіткої праці не одного дня та великого  бажання отримувати знання і досягати цілей. Я вважаю, що ви – гордість Вінниці, і мені дуже приємно сьогодні з вами познайомитись», – зазначив міський голова під час зустрічі з випускниками.
У 2020 році 1991 учень отримав  свідоцтво про здобуття повної загальної середньої освіти. Найвищі бали на ЗНО чотири учні отримали з математики, три – з англійської мови, один – з хімії. При цьому один учень, Богдан Архипчук, який закінчив навчання у фізико-математичній гімназії №17, отримав максимальну кількість балів  з двох предметів.
«Моя підготовка до ЗНО була досить складною, я займався дуже багато, особливо з математики та англійської, які я здав досить добре. Наші вчителі в школі гарно викладали свій матеріал, і завдяки їм я міг набагато швидше засвоювати знання. Також я ходив до репетиторів. Для отримання максимального балу на ЗНО потрібно дуже багато працювати та постійно практикуватись, виконуючи різні завдання», – розповів Богдан Архипчук.
Також Богдан розповів, як його родина відреагувала на його успіх. «Дізнавшись про результати, моя родина була дуже щасливою, говорили, що це неймовірна подія. А для мене це було очікувано, оскільки я перевірив всі завдання ще перед тим, як були самі результати. Я вже знав, що у мене майже все правильно, могли бути певні нюанси. Я переживав, що мені могли зняти один-два бали за маленькі недоліки. Щодо майбутнього навчання, то у мене в пріоритеті Києво-Могилянська академія. Я хочу поступити на спеціальність інженерія, програмне забезпечення. У майбутньому все-таки хотів би залишитись в Україні, бо це моя країна, я тут народився», – зазначив Богдан.
Попередня публікаціяУ Вінниці розпочали ремонт зони відпочинку біля фонтанної площі по вулиці Ценського. Фото
Наступна публікація“Партія Вінничан” закликає політичні сили об’єднатись навколо інтересів області