У Вінницькій області, 17 серпня, працівники Барського відділення поліції встановили зловмисника, який обґрунтовано підозрюється у вчиненні крадіжки бензопили з дачного домоволодіння мешканця с. Слобода-Гулівська. Проводиться розслідування.
До поліції з заявою про крадіжку звернувся 55 – річний місцевий житель. Чоловік повідомив, що з підсобного приміщення його дачного домогосподарства невідома особа викрала бензопилу.
На місці злочину працівники поліції встановили, що в господарську будівлю потерпілого зловмисник потрапив через незачинені двері.
Як розповів начальник Барського відділення поліції Віталій Лукіянчук, проведеними оперативно-розшуковими заходами поліцейські встановили підозрюваного. Ним виявився 54-річний житель с. Гулі. Чоловік раніше судимий за скоєння майнових злочинів.
Викрадену бензопилу вилучено.
Наразі правопорушника перевіряють на причетність до вчинення аналогічних злочинів.
Слідчим відділенням поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 3. ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло чи інше приміщення). За таке правопорушення передбачене покарання до 6-ти років позбавлення волі.

Світлина від Поліція Вінницької області.

Попередня публікаціяУ Вінниці встановили скриньки довіри для дітей
Наступна публікаціяУ Вінниці, в мікрорайоні Тяжилів подовжують тролейбусну лінію від Лугової до СТО