У Вінниці поліцейські у трьох вінничан виявили наркотики. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції. Вчора, близько 16-ї години, на проспекті Коцюбинського патрульні помітили громадянина, який переходив проїзну частину в невстановленому місці.

Під час спілкування з патрульними 32-річний порушник помітно нервував. Під час поверхневої перевірки у задній кишені шортів чоловіка патрульні виявили пакетик з порошкоподібною речовиною білого кольору, зовні схожою на наркотичну. Ще одного громадянина зі схожою речовиною виявив інший екіпаж патрульних на вулиці Максимовича.

Також, патрулюючи вулицю Київську, інспектори виявили подрібнену речовину зеленого кольору рослинного походження у 20-річного водія автомобіля ВАЗ 2104. Крім того, він мав ознаки наркотичного сп’яніння. Огляд у лікаря-нарколога показав, що в організмі чоловіка наявний канабіс.

Патрульні викликали на місця подій слідчо-оперативні групи для встановлення усіх обставин справ, а на водія ВАЗу склали протокол за ст. 130 (Керування в стані наркотичного сп’яніння) КУпАП.

Попередня публікаціяНа Вінниччині поліцейські викрили злочинну групу
Наступна публікаціяУ Вінниці реконструкцію аеропорту можуть не розпочати через виключення зі списку фінансування