”Слуга народу” у Вінниці відклала презентацію кандидатів в депутати на кінець серпня.

Що пішло не так?

Як ми повідомляли раніше, 25 червня керівництво президентської партії провело прес-брифінг, який був присвяченій презентації виборчого штабу.

Тоді керівниця партії в області Ірина Борзова заявила, цитуємо:

«В найближчі два тижні ми сформуємо першу десятку кандидатів та представимо їх якомога раніше широкому загалу на офіційному заході для преси».

І уточнила, це буде не перша десятка якогось конкретного списку, а медійна десятка кандидатів від “Слуги народу” в області.

З тих пір пройшло більше місяця. Але презентації “медійної десятки” так і не відбулось.

І вже сьогодні в “Слузі народу” випустили прес-реліз, в якому зазначили наступне:

«Офіційне висунення кандидатів розпочнеться 15 серпня. В другій половині серпня – на початку вересня ми презентуємо нашу команду».

Що пішло не так в президентській партії?

В “Слузі народу” стверджують, що:

“Проблема в тому, що як тільки ми знаходимо сильного кандидата, який може перемогти, проти цієї людини одразу запускають брудні інформаційні компанії. Це роблять люди, які бояться перемоги «слуг народу» і хочуть залишитися при владі. Ми розуміємо, що проти нас зараз працюють усі”.

На нашу думку проблема не в цьому, а в тому, що потужні і далекоглядні кандидати не хочуть йти під прапор політичної партії, яка стрімко втрачає рейтинг по всій країні і стає дедалі токсичнішою.

На користь нашої версії говорить те, що до сьогодні в інформаційному просторі не було представлено жодного кандидата від “СН”, відтак не було помічно й жодних “брудних інформаційних компаній”.

Навіть якщо в опонентів і є бажання очорнити кандидатів від Зеленського, поки що їх (кандидатів) в політичній природі Вінниччини не існує.

Попередня публікаціяУ Вінниці біля озера на вулиці Волошковій побудують сцену з амфітеатром
Наступна публікаціяНа Вінниччині за добу на COVID -19 захворіло 32 людини, з них 13 у Вінниці