Вінничани вірять в існування коронавірусу, але не бояться і вважають його розпіареним. Опитування

Лікарні переповнені і хворих вже везуть в райони, а вулицями Вінниці люди пересуваються так наче ніякого карантину немає, без масок та рукавичок які носили на початку пандемії. Люди втомились, не вважають загрозу серйозною чи не вірять в існування хвороби взагалі? Чи бояться вінничани захворіти коронавірусом? Саме ці питання вирішили поставити журналісти Вінниця Press Point.

Отже, перший опитуваний чоловік, відмовляється говорити в камеру але розповідає, що про хворобу знає і боїться захворіти. Проте зауважує що сидіти вдома не має можливості, треба працювати. Він захищається за допомогою маски і носить з собою антисептик, які демонструє журналісту.

Наступний опитуваний, молодий хлопець каже, що є знайомі які захворіли. Має з собою засоби індивідуального захисту, маску та антисептик та на вулиці маску не одіває через спеку.

«Звісно боязнь якась є захворіти і є знайомі які захворіли але поки що все добре», – каже він.

А от молоді дівчата кажуть, на питання чи вірять вони в існування коронавірусу, що скоріше за все він є, але загроза здається не такою важливою щоб звертати особливу увагу. Для захисту мають з собою маски і використовують антисептики.

Ще один опитуваний хлопець каже, що вірить в існування коронавірусу, а от захворіти не боїться. Загалом, страху захворіти не виказали більшість вінничан з якими поспілкувались журналісти, а деякі казали що це заполітизована і розпіарена хвороба. Отже, дивіться відео та лишайте нам коментарі, чи боїтесь ви захворіти і чи розумієте реальність загрози?

Попередня публікаціяОдинадцять нетверезих водіїв за ніч, з 28 на 29 липня, виявили патрульні поліцейські Вінниччини
Наступна публікаціяКоштом міста вінницькі рятувальники отримали сучасний аварійно-рятувальний автомобіль