В рамках антикризової програми «Вінничани важливі» 27 підприємців вже отримали пільгу по сплаті за оренду комунального майна, а 33 – звільнені від сплати за користування земельним сервітутом.

Криза, викликана епідемією коронавірусу, зачепила усі сектори економіки без винятку. Тому в місті розроблено ряд заходів, які спрямовані на підтримку вінничан. Допомогу отримують не тільки соціально незахищені вінничани, а й представники бізнесу.

Так, підприємці, які змушені були призупинити свою діяльність під час карантину відповідно до п.п.8 п.2 Постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 №211 (із змінами), можуть скористатися пільгами по сплаті за договорами про встановлення земельного сервітуту та звільненні від виконання зобов’язань зі сплати орендної плати за користування нерухомим майном комунальної власності на період карантинних заходів.

Наразі спецкомісія та виконком міської ради схвалили рішення про надання таких пільг для 60 підприємців. Прийом документів триває. Детальніше про пакет оформлення пільг тут

Попередня публікаціяНа Вінниччині Держпродспоживслужба допомогла повернути споживачам понад 50 тисяч гривень за неякісне обладнання та меблі
Наступна публікаціяПайовики та фермер з Вінниччини захищають врожай від «рейдерів»