Перед початком навчального року школярі та вчителі мають пройти медогляд.

На початку нового навчального року батьки школярів мають надати до закладу освіти медичну довідку своїх дітей форми 086-1/о. Пройти профогляд мають і вчителі. Алгоритми проведення медичного обстеження перед новим навчальним роком для усіх учасників учбового процесу не змінились, повідомляє Вінницька міська рада.

Алгоритм такий: для того, щоб пройти медичний огляд, потрібно звернутися до сімейного лікаря або педіатра, з яким підписана декларація. Огляд відбувається за попереднім записом. Обстеження на COVID-19 не потрібні. Але батьки та діти під час візиту в лікарню повинні дотримуватись усіх протиепідемічних заходів.

Загалом при оформленні довідку форми 086-1/о не потрібний огляд всіх вузьких фахівців, а тільки тих, у яких дитина знаходиться на обліку з приводу патології, або при виявлення патології. У такому випадку сімейний лікар оформляє електронне направлення до потрібних спеціалістів. Прийом пацієнтів вузькими фахівцями амбулаторно-діагностичного відділення Центру матері та дитини проводиться за попереднім записом, який проводить сімейний лікар або самостійно батьки дитини по телефону.

Попередня публікаціяНа Вінниччині правоохоронці затримали підозрюваного у вчиненні хуліганства і зґвалтування
Наступна публікаціяНа Вінниччині на придбання засобів реабілітації витратять майже 90 мільйонів