На Вінниччині через необережність вбили 23-річного хлопця. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції.

27 червня поліцейські затримали 28 – річного жителя Калинівського району, який під час відпочинку на ставку з власної необережності смертельно поранив свого товариша. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер в кареті швидкої допомоги по дорозі у лікарню.

За словами начальника Калинівського відділу поліції Олександра Короля, свідки події спочатку давали покази, що потерпілий сам себе смертельно травмував. Однак, в ході проведення розслідування поліцейські встановили розбіжності у свідченнях та затримали зловмисника, причетного до смертельного травмування хлопця. Ним виявився 28 – річний місцевий житель. Під час демострації пістолета «STALKER» чоловік з власної необережності здійснив постріл та травмував молодика. Хлопець помер по дорозі у лікарню в кареті швидкої допомоги.

Наразі зловмисник затриманий в процесуальному порядку та поміщений до ізолятора тимчасового тримання. Слідчим відділенням поліції розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 119 ККУ (вбивство через необережність). Санкція статті передбачає до 5 років позбавлення волі.

Попередня публікація«Нас не влаштовує реванш проросійських сил і панування місцевих кланів» – заява “Партії Вінничан”
Наступна публікаціяНа Вінниччині рятувальники ліквідували гранату та артснаряд. Фото