За минулу добу поліцейські склали 48 адміністративних протоколів на порушників карантину. За інформацією заступника начальника ГУНП у Вінницькій області Руслана Мороза, впродовж минулої доби поліцейські виявили 48 порушень законодавства в сфері дотримання діючих санітарних вимог. Більшість протоколів складені на суб’єктів господарювання, які допустили порушення в своїй діяльності.

За результатом:

11 протоколів за ст.44(3) КУпАП складено на власників крамниць;

12 – на продавців;

6 – на перевізників;

1 на власника ресторану;

4 – на власників ринків.

Поліція Вінниччини нагадує, що в області працюють і мобільні та піші патрулі для контролю за дотриманням суб’єктами господарювання протиепідемічних норм.

Крім того, поліцейські спільно із працівниками Держпродспоживслужби у складі рейдових груп перевіряють об’єкти торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами, ринки, заклади громадського харчування щодо виконання ними карантинних правил.
Закликаємо громадян дотримуватись санітарних протиепідемічних вимог, носити маски у громадських місцях, дотримуватись соціальної дистанції.

Порушення правил щодо карантину людей відповідно до ст.44-3 КУпАП тягне за собою накладення штрафу на громадян — від 17 000 до 34 000 гривень.

Від початку карантинних заходів поліцейськими складено 395 протоколів на порушників карантину, повідомляє поліція Вінницької області.

Попередня публікаціяМіський голова Вінниці відвідав амбулаторію загальної практики сімейної медицини №3. ФОТО
Наступна публікаціяВ “Партії Вінничан” спростували фейк про засновників