На Вінниччині затримали підозрюваного у вчиненні розбійного нападу. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції.

18 червня, відразу після вчинення злочину, оперативники Ямпільського відділення поліції спільно з дільничним офіцером поліції затримали 26 – річного жителя району за підозрою у вчиненні розбійного нападу. Зловмисник вночі проник до будинку та, погрожуючи ножем потерпілій, забрав її особисті речі. Наразі чоловік затриманий в процесуальному порядку.

На спецлінію поліції 102 надійшло повідомлення від 29 – річної мешканки Ямпільського району про вчинення розбійного нападу. Заявниця повідомила, що близько 03.00 години ночі невідомий через незачинене вікно проник до її будинку. Зайшовши до приміщення, зловмисник вдарив її по голові, зв’язав руки мотузкою та, погрожуючи ножем, заволодів мобільним телефоном, фотоапаратом, ювелірними виробами та грошовими коштами в сумі 30 гривень.

За словами начальника Ямпільського відділення поліції Ярослава Марченка, потерпіла описала зовнішність правопорушника, вказала на його татуювання на руках. За показами жінки поліцейські ідентифікували особу зловмисника та одразу затримали його за місцем проживання. 26 – річний затриманий, мешканець Ямпільського району, раніше притягувався до кримінальної відповідальності. Під час обшуку у його помешканні поліцейські вилучили крадені речі.

Підозрюваний залякав потерпілу та був впевнений, що вона не повідомить у поліцію. Наразі зловмисник затриманий в процесуальному порядку, його поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Слідством готуються матеріали для оголошення йому про підозру у вчиненні розбійного нападу відповідно до ч.3 ст.187 КК України та обрання міри запобіжного заходу. Зловмиснику загрожує до 12 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Попередня публікаціяУ Вінниці на базі першої міської лікарні створили ІФА-лабораторію
Наступна публікаціяУ Вінниці в міську лікарню №1 подарували ІФА-аналізатор, бактерицидний рециркулятор та холодильник