У Вінниці жінка на підпитку зіткнулась з металевим стовпчиком. Відео

У Вінниці жінка на підпитку зіткнулась з металевим стовпчиком. Про це повідомляє Ситуаційний центр.

Завдяки камерам відеонагляду вдалось зафіксувати автопригоду, яка трапилась 5 червня о 19:45 год на вулиці Лесі Українки.
Громадянка, керуючи автомобілем “Geely”, не врахувала дорожньої обстановки та не впоралась із керуванням, внаслідок чого здійснила наїзд на декоративний металевий стовпчик поряд зупинки громадського транспорту. На щастя, ніхто не постраждав.

До місця події оперативно прибули патрульні поліцейські, які, під час спілкування із водійкою, виявили у неї ознаки алкогольного сп’яніння, а саме різкий запах алкоголю з порожнини рота, а також нечітку вимову. Від огляду у встановленому законом порядку, жінка 1978 року народження відмовилась в присутності двох свідків. У результаті, охоронці порядку склали на дану громадянку протоколи за ст. 124 КУпАП та ст. 130 КУпАП та винесли постанову за ч.1 ст. 126 КУпАП.

Також, горе-кермувальницю притягнуто до адмінвідповідальності за пошкодження комунального майна, тобто інспектори Муніципальної варти склали протокол за ст. 152 КУпАП. Сума збитку за пошкодження елементу благоустрою наразі встановлюється.

05.06.20 ДТП на вул. Л. Українки – жінка напідпитку здійснила наїзд на металевий стовпчик

Жінка напідпитку в'їхала у металевий стовпчик поряд зупинки громадського транспорту – у результаті, на порушницю складено чотири адмінматеріали.Завдяки камерам відеонагляду вдалось зафіксувати автопригоду, яка трапилась 5 червня о 19:45 год на вулиці Лесі Українки. Громадянка, керуючи автомобілем "Geely", не врахувала дорожньої обстановки та не впоралась із керуванням, внаслідок чого здійснила наїзд на декоративний металевий стовпчик поряд зупинки громадського транспорту. На щастя, ніхто не постраждав. До місця події оперативно прибули патрульні поліцейські, які, під час спілкування із водійкою, виявили у неї ознаки алкогольного сп’яніння, а саме різкий запах алкоголю з порожнини рота, а також нечітку вимову. Від огляду у встановленому законом порядку, жінка 1978 року народження відмовилась в присутності двох свідків. У результаті, охоронці порядку склали на дану громадянку протоколи за ст. 124 КУпАП та ст. 130 КУпАП та винесли постанову за ч.1 ст. 126 КУпАП. Також, горе-кермувальницю притягнуто до адмінвідповідальності за пошкодження комунального майна, тобто інспектори Муніципальної варти склали протокол за ст. 152 КУпАП. Сума збитку за пошкодження елементу благоустрою наразі встановлюється.#ситуаційнийцентрвінниця #сцвінниця #патрульнаполіціявінниці #муніципальнавартавінниця

Опубліковано Ситуаційний центр м. Вінниця Вівторок, 9 червня 2020 р.
Попередня публікаціяПосадовцям Укртрансбезпеки з Вінниччини обрали запобіжний захід та призначили заставу у 42 тисячі гривень
Наступна публікаціяУ Вінниці п’яний водій влаштував бійку з патрульними. Фото