У Вінниці запрацював новий соціальний офіс на Замості. Про це повідомляє мер міста Сергій Моргунов на своїй сторінці у фейсбуці.

Понад двом тисячам вінничанам уже призначили муніципальні доплати, які вони отримуватимуть з липня і до кінця року. Ця щомісячна адресна допомога передбачена нашою антикризовою програмою «Вінничани важливі» для містян, які найбільше потребують уваги.

Сьогодні перевірив, наскільки простою та зручною для людей є процедура оформлення. Відвідав наш новий соціальний офіс у ЦНАПі на Замості, щоб безпосередньо поспілкуватися з одержувачами муніципальних доплат. Дуже важливо, щоб не було жодних бюрократичних перепон і алгоритм працював, як годинник.

Як розповіли мені відвідувачі соціального офісу, які прийшли оформити заяву, вони записались на прийом заздалегідь – їм подзвонили з соціального офісу і запропонували обрати зручний час. Одержувачі муніципальної доплати – це переважно люди поважного віку, і потрібно на це зважати. Тож, якщо здоров’я не дозволяє людині самостійно прийти в Прозорий офіс, мобільні соціальні адміністратори надають послугу вдома.

Муніципальну доплату вінничани отримуватимуть або на банківську картку, або у відділенні Укрпошти. Таку підтримку загалом надамо 14 тисячам вінничан. На реалізацію цієї важливої частини нашої міської програми «Вінничани важливі» ми передбачаємо 26 млн грн з бюджету громади.

Попередня публікаціяУ Вінниці нетверезий водій пропонував поліцейським 10 тисяч гривень
Наступна публікаціяПосадовцям Укртрансбезпеки з Вінниччини обрали запобіжний захід та призначили заставу у 42 тисячі гривень