Вінничанка заспівала з російською «зіркою» в межах «Мистецьких вихідних». Відео

Вихованка зразкової майстерні естрадного мистецтва «Зоряна мрія», Юлія Бойко (керівник – Ірина Воєнна) заспівала із Олексієм Чумаковим «Тут і там». Онлайн дует відбувся в межах «Мистецьких вихідних» та творчого проекту – «Заспівай із зіркою», повідомляють на сторінці у Фейсбук Міського палацу мистецтв «Зоря».

Чумаков Олексій Георгійович – співак, композитор і телеведучий. Став відомий завдяки хітам: «Незвичайна», «Тут і там», «Дівчинка, дівчина, жінка», «Я від тебе божеволію».

Довідково: Зразкова майстерня естрадного мистецтва “Зоряна мрія” заснована в 1997 році композитором та співаком Геннадієм Білявським.

У майстерні займаються діти і молодь віком від 3-х до 23-х років.

В зразковій майстерні працюють викладачі: Нагорна Віолетта Романівна, Воєнна Ірина Сергіївна, Майборода Віра Володимирівна.

За весь період існування, вихованці “Зоряної мрії” багаторазово були призерами і переможцями всеукраїнських та міжнародних конкурсів, а також ставали учасниками різноманітних телевізійних шоу. Серед відомих на всю країну, а також і за її межами випускників нашої майстерні хочеться виділити: учасницю теле-шоу “Народна зірка”(2011р., на каналі Україна), переможницю разом з командою Руслани теле-шоу “Битва хорів” (2013 рік, 1+1), суперфіналістку шоу Голос Країни. Презавантаження (2014 рік на каналі 1+1) Ольгу Мельник; учасницю Голосу країни (2015 рік , 1+1 ) та акторку шоу “Жіночий квартал” на 1+1 Еліну Мбані; фіналістку Голос. Діти Олексієнко Тетяну; дворазову переможицю “Чорноморських ігор” (“2017,2018 роки), учасницю Голос. Діти (2017 рік), представницю України у Мінську на дитячому Євробаченні 2018 Дарину Красновецьку та ін.

Попередня публікаціяНа Вінниччині 1150 випадків інфікування COVID-19
Наступна публікаціяЗаїзд очільника Вінницької ОДА на велосипеді. Відео