У Вінниці судитимуть “виробників” фальсифікованого елітного алкоголю. ФОТО

На Вінниччині повідомили про підозру членам організованої групи, які здійснювали незаконне виготовлення та зберігання фальсифікованих підакцизних товарів з метою збуту.

Під час досудового розслідування, працівники прокуратури Вінницької області, слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Вінницькій області та управління Служби безпеки України у Вінницькій області виявили злочинну групу осіб, яка здійснювала виготовлення та зберігання, з метою збуту, фальсифікованих алкогольних напоїв під виглядом продукції відомих світових брендів.

Прокуратура Вінницької області повідомила про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 28 ч.ч. 1, 2 ст. 204 КК України, трьом членам організованої групи, що здійснювали незаконне виготовлення та зберігання фальсифікованих підакцизних товарів з метою збуту.

За результатами, співпраці та спланованих заходів, на підставі ухвали суду, проведено обшук на території нежитлового приміщення у Вінниці. Де правоохоронці виявили та вилучили спирт етиловий, загальним об’ємом 23 240 літрів, незаконно виготовлені алкогольні напої у виді водоспиртової суміші, загальним об’ємом 3 080 літри, незаконно виготовленні алкогольні напої в упаковках типу “bag-in-box”, загальним об’ємом 5 187 літрів, обладнання для незаконного виготовлення алкогольних напоїв, 1 автомобіль, мобільні термінали.

Наразі слідство триває, вживаються заходи щодо встановлення інших учасників організованої групи та найближчим часом кримінальне провадження  буде скеровано до суду, повідомляє пресслужба прокуратури Вінницької області.


Попередня публікаціяНа Вінниччині в аварії загинув військовослужбовець
Наступна публікаціяНа Вінниччині працівники екологічної інспекції виявили забруднення ставка та мор риби