У Вінниці нетверезий водій запропонував поліцейським хабаря. Про це повідомляє ДСНС.

На вулиці Стрілецькій патрульні помітили, як водій автомобіля Daewoo Lanos порушив правила дорожнього руху – перетнув подвійну суційну лінію. Поліцейські подали йому сигнал про зупинку. Подія трапилась вчора, близько 15:30.

Під час спілкування з порушником інспектори помітили в нього ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували проїхати для перевірки до медичного закладу.

Дорогою до наркодиспансеру чоловік неодноразово пропонував патрульним “вирішити” питання без протоколу. Його попереджали про кримінальну відповідальність за дачу хабаря, але водій наполягав на своєму. 5000 гривень за уникнення відповідальності він пропонував поліцейським. Охоронці порядку викликали слідчо-оперативну групу для документування події. Від проходження перевірки на стан сп’яніння чоловік відмовився.

На 44-річного водія автомобіля Daewoo Lanos інспектори склали протокол за ст. 130 (керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП та винесли постанову за ч. 1 ст. 122 (перетин подвійної суцільної лінії) КУпАП.

Патрульним пропонували хабар

"Давайте вирішимо без протоколу" – водій з ознаками сп'яніння пропонував патрульним хабарНа вулиці Стрілецькій патрульні помітили, як водій автомобіля Daewoo Lanos порушив правила дорожнього руху – перетнув подвійну суційну лінію. Поліцейські подали йому сигнал про зупинку. Подія трапилась вчора, близько 15:30. Під час спілкування з порушником інспектори помітили в нього ознаки алкогольного сп'яніння та запропонували проїхати для перевірки до медичного закладу. Дорогою до наркодиспансеру чоловік неодноразово пропонував патрульним "вирішити" питання без протоколу. Його попереджали про кримінальну відповідальність за дачу хабаря, але водій наполягав на своєму. 5000 гривень за уникнення відповідальності він пропонував поліцейським. Охоронці порядку викликали слідчо-оперативну групу для документування події. Від проходження перевірки на стан сп'яніння чоловік відмовився. На 44-річного водія автомобіля Daewoo Lanos інспектори склали протокол за ст. 130 (керування транспортним засобом у стані сп'яніння) КУпАП та винесли постанову за ч. 1 ст. 122 (перетин подвійної суцільної лінії) КУпАП.#vinpolice #патрульнаполіція

Опубліковано Патрульна поліція Вінницької області Середа, 3 червня 2020 р.
Попередня публікаціяНа Вінниччині рятувальники дістали водія з розбитої вантажівки
Наступна публікаціяНа Вінниччині засудили жителя Могилів-Подільського району за вбивство собаки