На Вінниччині засудили жителя Могилів-Подільського району за вбивство собаки. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції.

Третього червня Могилів-Подільський міськрайсуд призначив покарання місцевому жителю за  вбивство тварини. Під час досудового розслідування встановлено, що 23  лютого біля магазину у селі  Івонівка чоловік жорстоко розправився з собакою, вдома приготував його та нагодував свою сім’ю, в тому числі, неповнолітнього сина.

За цим фактом поліцією було проведено досудове слідство в  кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 299 (жорстоке поводження з тваринами) Кримінального кодексу України, зібрані усі необхідні докази, на підставі яких суд визнав зловмисника винним у вчиненні цього злочину.

Вчора, 3 червня, 50-річному підсудному, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів, суд призначив покарання 2,5 років позбавлення волі. На момент вчинення злочину чоловік вже відбував умовний термін покарання за крадіжку,  відтак за сукупністю термінів ув’язнення наступні 5,5 років він проведе за гратами. 

Попередня публікаціяУ Вінниці нетверезий водій запропонував поліцейським хабаря. Відео
Наступна публікаціяУ місті продовжують оновлювати контейнерні майданчики