На Вінниччині, на сьогодні 4 червня, лабораторно підтвердили 1077 випадків інфікування корорнавірусом.

Більш детально про кількість хворих по районах та містах області, повідомили в ОДА. Отже, на сьогодні в області одужали 678 осіб, в тому числі 48 дітей та 190 медичних працівників.

За інформацією Вінницького обласного лабораторного Центру МОЗ України, в області з початку спостережень зареєстровано1577 підозр  на коронавірусну інфекцію. У 1077 випадках виявлений коронавірус, в тому числі у 84 дітей. Зокрема, COVID – 19 виявлено у 58 дітей з міста Вінниці, у чотирьох – з міста Гайсина.

У Вінницькому районі лабораторно підтверджено 6 випадків захворювання на коронавірус серед дитячого населення, в Липовецькому – 4, у Барському та Хмільницькому – по 2. По одному випадку COVID – 19 серед дітей зафіксовано в Жмеринському, Калинівському, Літинському, Могилів-Подільському, Немирівському, Томашпільському, Тростянецькому районах та в Чернівцях. Загалом, в області 383 активних хворих.

Загалом, лабораторно підтверджені випадки зареєстровані: у м. Вінниці – 632, у Калинівському районі – 75, у Вінницькому – 66, в Жмеринському – 49, у Тиврівському – 27, в Могилів-Подільському – 24, у Липовецькому та в Хмільницькому районах –  по 20, у Тростянецькому та в Барському районах – по 19, у Літинському – 17, в Гайсинському та в Козятинському – по 14, у Погребищенському – 13.

По 11 випадків зареєстровано в Немирівському та у Томашпільському районах області, в Ямпільському – 7, у Чернівецькому та Іллінецькому – по 6, в Тульчинському, Мурованокуриловецькому та Оратівському районах – по 5.

У Бершадському районі зафіксовано 4 випадки COVID – 19, у Крижопільському районі та в Ладижині – по 3.

Два випадки зареєстровано в Шаргородському районі.

На Вінниччині за час епідемії 16 летальних випадків: 8 зареєстровано у м.Вінниці, 3 – у Вінницькому районі, 2 – в Калинівському районі, а також по одному випадку в Козятинському, Літинському та в Чернівецькому районах області.

Попередня публікаціяНа Вінниччині з видобувачів пісковику намагаються стягнути 90 тисяч гривень
Наступна публікаціяУ Держспоживслужбі Вінниччини розповіли як повернули кошти споживачам за неякісний товар