В Україні відкрили продаж квитків на 5 поїздів Інтерсіті, вінничани зможуть дістатися столиці та Одеси. Про це повідомляє Міністерство Інфраструктури України.

Укрзалізниця розпочинає поступове відновлення руху пасажирських поїздів. Зокрема, компанія відкрила продаж квитків на 5 швидкісних поїздів Інтерсіті+, які відправляться в рейси з 1 червня. Вінничани можуть бронювати квитки на потяг №763/764 Київ-Одеса

Продаж квитків відкрито на поїзди №721/722 Київ-Харків, №726/725 Київ-Харків, №763/764 Київ-Одеса, №711/712 Київ-Костянтинівка, №740/739 Київ-Кривий Ріг.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України №392 продаж квитків відкрито на 50% місць у зазначених поїздах. Квитки наразі можна придбати тільки онлайн.

Продаж квитків через залізничні каси буде відновлено з 27 травня 2020 року. Пасажири допускатимуться до поїздів виключно в захисних масках. Вимірювання температури тіла буде здійснюватися під час перевірки квитків.

Крім того, буде забезпечена санітарна обробка вагонів перед та після кожного рейсу поїзда, стюарди будуть забезпечені засобами індивідуального захисту. Наразі мобільний додаток не працюватиме, просимо користуватись веб-версією системи продажу проїзних документів.

Про подальше відновлення руху поїздів та відкриття продажу квитків буде повідомлено додатково. Просимо слідкувати за інформацією на офіційному вебсайті Укрзалізниці.

Попередня публікаціяУ Вінниці перевізників перевіряють на дотримання норм карантину
Наступна публікаціяНа Вінниччині водія що збив пішохода взяли під варту